Samenkomen in een uniek kader

Uw evenement in Vinoscoop

We bieden een aantal standaardformules aan zoals vergaderruimtes + koffiebreaks + lunch, etc. die u kan terugvinden bij de beschrijving van onze meetingrooms met de bijbehorende formules. Flexibiliteit is echter ons motto: we kunnen uw evenement volledig op maat maken en nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek om uw wensen te bespreken.

Alles is mogelijk.

Contacteer ons

Bedrijfsevenementen

Een workshop, teambuilding of een heuse kick-off: het kan bij ons!

Bent u als bedrijf op zoek naar een polyvalente lokatie waar u allerhande bedrijfsevenementen kan laten doorgaan? Dit kan gaan van een workshop, een productlancering, over een teambuilding tot een kick-off feest. Voor elk van deze evenementen zijn er specifieke vereisten qua catering, waar we graag op ingaan. Voor de evenementen die overdag doorgaan zal er vooral ingezet worden op het voorzien van gezonde zakenlunches en koffiebreaks. Voor de evenementen die na kantooruren doorgaan is er de mogelijkheid tussen gastronomische menu's met aangepaste wijnen, lossere walking diner opties of recepties met fingerfood.

Privé evenementen

Trouwfeest, verjaardag, gastronomische avond of een clubbijeenkomst? Steeds welkom!

Voor particuliere klanten of verenigingen die op zoek zijn naar een multifunctionele zaal, waar een feest kan doorgaan met hapjes of een uitgebreid menu. Of wil u graag een gastronomische avond beleven in groepsverband in een fris, modern kader en met een kwalitatief wijnaanbod. Ook hier is staan verse en gezonde producten centraal, met oog voor herkomst.

We stellen 6 ruimtes ter beschikking

Deze ruimte boeken? Of heeft u een vraag?

Contacteer ons

Meetingroom Altura Maxima

Altura Maxima: hoogste wijngaard ter wereld in het noorden van Argentinië op 3.111m. Hoog in onze toren bevindt zich de meest prestigieuze meetingroom, met plaats tot 20 personen. Hier kan je met een groep in alle sereniteit vergaderen, lunchen of een exclusief diner of een winetasting meepikken. Steeds met een mooi zicht op de omgeving vanuit het grote raam.

Meetingroom Mendoza

Mendoza: grootste wijngebied van Zuid-Amerika met meer dan 150.000 hectare wijngaarden. De grootste van onze meetingrooms biedt plaats aan 50 personen.

Meetingroom Casablanca

Casablanca: de meest prestigieuze koele kustvallei van Chili met de beste Chardonnay en Pinot Noir. Deze meetingroom biedt plaats aan 30 personen.

Meetingroom Maipo

Maipo: aan de voet van het Andesgebergte ligt deze Chileense topterroir voor Cabernet Sauvignon. Deze meetingroom biedt plaats aan 30 personen.

Onze ruimtes zijn nog in volle afwerking. Laat hieronder je e-mailadres na en we houden je op de hoogte.

Voor professionele klanten

Vinoscoop voor de ondernemer

Maak een account aan ›

Op de hoogte blijven met onze nieuwsbrief