Summertasting vrijdag 19 en zaterdag 20 juni '20

Summertasting vrijdag 19 en zaterdag 20 juni '20

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman juni 12, 2020

Download hier de proeflijst met onze zomerse promoties.

Beste levensgenieters,

Op 20 juni hadden we onze eerste summertasting met aansluitend BBQ en lounge set met live DJ ingepland. De maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken hebben echter weer roet in het eten gestrooid...    

Een BBQ voor een grote groep mensen kunnen we niet op een aangename manier veilig organiseren en het aansluitend dansfeest is simpelweg nog niet toegestaan!    

We missen echter nog steeds jullie bezoek en de boeiende interactie tijdens het proeven van de wijnen aan onze tafels.  

Daarom hebben we beslist om nu enkel een wijnproeverij te organiseren en hopelijk in september is alles al of nog "soepel" genoeg om een Indian summertasting full monty te laten doorgaan. 

Ook deze proeverij zal er wat anders uitzien om de nodige veiligheid te kunnen garanderen. 
We zullen werken met reservatie voor verschillende tijdsblokken per 2 uur en laten maximaal 30 personen per tijdsblok toe. Zo vermijden we grote drukte op piekmomenten.  Verder zullen jullie extra in de watten gelegd worden want jullie worden zittend bediend. Op basis van de reservatie stellen we tafels op van maximum 10 personen uit dezelfde bubbel en komen we de wijnen die jullie wensen te proeven serveren aan tafel.  Een vaste sommelier per tafel zorgt voor een persoonlijke begeleiding doorheen ons aanbod. Daarom sluiten we nu al de proeflijst in, zodat zij die dat willen al wat huiswerk kunnen maken.   

Praktisch:
- Vrijdag 19/06 zijn er 3 tijdsblokken: 16-18 uur, 18.10-20.10 uur en 20.20-22.20 uur
- Zaterdag 20/06 zijn er 4 tijdsblokken: 11-13 uur, 13.10-15.10 uur, 15.20-17.20 uur en 17.30-19.30 uur
- Reserveer per mail jouw tafel met vermelding van aantal personen en gewenst tijdsblok. Stipte aankomst is niet vereist, stipt vertrek is wel nodig om de tafels te kunnen voorbereiden voor volgende bezoekers 

Toch liever niet aanwezig op een evenement met 30 personen?  Nu zaterdag (13/06) is onze wijnwinkel geopend van 11 tot 17 uur en zijn de promoties van de summertasting al van toepassing. Kom gerust langs! 

Graag liever de wijnen thuis bezorgd?  Jullie kunnen ook bestellen via mail en dan zorgen wij voor gratis en veilige levering.  Betaling doen jullie door overschrijving nadien. De promoties blijven geldig tot eind juni.   

We hopen jullie hier talrijk, maar gespreid, te mogen bedienen!

Het Vinoscoop team

 

Reacties:

Peter Tielemans

Peter Tielemans zei:

De tasting was top. Voor het eerst wat vrienden uitgenodigd en ze vonden het ook allemaal super. Ook de hapjes: prima!!
Ik vond het een meerwaarde om aan een tafel te kunnen zitten. Voor herhaling vatbaar.

Paul Schippers

Paul Schippers zei:

Het deed deugd de vertrouwde (wijn)vriendjes terug te zien.Alles was perfect georganiseerd, volledig Corona-proef.Het had wel wat charmes zo aan een tafeltje bediend worden.Zeker voor herhaling vatbaar…al hoop ik dat Corona snel voorbij zal zijn…voor iedereen :-)

Annick De Laender

Annick De Laender zei:

De wine tasting was zeer aangenaam. Zeker geen nadeel om aan tafel bediend te worden. Zoals altijd een mooi aanbod en de hapjes waren super lekker. Top ervaring!

Inge Bosmans

Inge Bosmans zei:

Wij waren met een groepje van 7 waarvan 1 nieuwe klant.
Het was gezellig, de hapjes waren goed en vooral de tafelbediening viel in de smaak. Het mag voor ons nog op deze manier.

Verlinde-Hendryckx

Verlinde-Hendryckx zei:

Tasting zeer verzorgd , leuk om aan tafel te zitten met bovendien zeer lekkere hapjes.

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.