Grijp jouw ticket naar financiële vrijheid in maart '20

Grijp jouw ticket naar financiële vrijheid in maart '20

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman februari 18, 2020

Get out of the Rat Race: een ticket naar fincanciële vrijheid

Velen onder ons hebben het al eens meegemaakt. Werken voor een baas, een 9-to-5 job, en net genoeg inkomen hebben om de kosten te kunnen dekken (en soms zelfs te kort hebben en u moet aan uw spaargeld komen). Een optie wat vele mensen doen is een flexijob, een "belastingvrije" oplossing waarbij men nog meer moet werken om een extra te hebben om toch een kwaliteitvoller leven te leiden.

Of mensen worden zelfstandig, in hoofd of bijberoep, waarbij zij hun eigen baas kunnen zijn maar dan bijna geen tijd meer over hebben voor hunzelf.

Wat als het mogelijk was om uit deze sleur te geraken? Wat als het mogelijk zou zijn om geen zorgen meer te hebben over de rekeningen die binnenkomen? De mogelijkheid om mooie reizen te doen, de wereld te verkennen en / of uw dromen te realiseren?

Het is mogelijk!

Op dit evenement tonen wij u aan hoe u zowel financiële- als locatie vrijheid kan bemachtigen. Met waaronder de skill, die u kan aanleren, die de bank gebruikt met uw spaargeld om geld te genereren.

Iedereen kan dit leren, zolang u openstaat om te luisteren en bij te leren.

Wilt u een verandering brengen in uw leven? Wilt u uw dromen kunnen realiseren? Wilt u zowel financieel als locatie vrij zijn?

Kom dan naar dit event... en wie weet, is dit de eerste stap naar een nieuw leven.

Grijp jouw ticket

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.