12 feb '20 Inspirerende keynote en speeddating

12 feb '20 Inspirerende keynote en speeddating

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman januari 08, 2020

Op woensdag 12 februari '20 organiseert Phebe D'Hondt, bezieler van ondernemers.be een netwerkevenement @Vinoscoop met als thema mindset en goede voornemens

Schrijf je vandaag nog in! 

Reacties:

Phebe D'hondt

Phebe D'hondt zei:

Voor dit evenement sprak ik de mensen van Vinoscoop aan. Ik kende de locatie al een beetje en had er al heel wat positieve dingen over gehoord. Het team kon zich vinden in het concept van mijn evenement en hielp me bij de organisatie, in die zin dat ik me van de zaalopstelling en de catering helemaal niets hoefde aan te trekken.

De organisatie vooraf verliep heel vlot, net zoals de avond zelf. Het was de eerste keer dat ik niet zelf voor de zaal en catering in stond en dat was een verademing! De reacties van de 70 gasten waren stuk voor stuk positief.

Heel erg bedankt aan het hele team van Vinoscoop om dit evenement samen met mij mogelijk te maken!

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.