Vistamar

Vistamar

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman maart 05, 2021

Geniet gewoon van het leven en doe het wat rustiger aan

Het resultaat van jarenlang bestuderen van de wijngaarden.

Terwijl wij hun cycli overpeinsden, stelden wij vast dat de natuur wijs is, dat wij er deel van uitmaken en dat de sleutel tot een GEBLALANCEERD LEVEN TIJD IS. De wijngaarden hebben ons geleerd dat tijd niet schaars is, maar overvloedig, en dat we tijd moeten respecteren om evenwicht te vinden. Respect hebben voor de tijd betekent respect hebben voor onszelf, het betekent leven in ons eigen tempo, marcherend op het ritme van de natuur.

Het was door het ritme van de wijnstokken te observeren dat de stichter van de Morandé Wine Group de Casablanca Vallei en haar verdiensten ontdekte en in 1997 Viña Vistamar creëerde.

Na jaren van verbazing over de langzame rijping van de druiven, beloond met fruitige tonen, intense aroma's en karakteristieke zuren, besloot onze wijnmaker om nog verder te gaan en nieuwe koude klimaat terroirs te verkennen, terroirs van vreugdevolle druiven, het creëren van een collectie wijnen die ons uitnodigen om een pauze te nemen en onze innerlijke natuur te respecteren. Een collectie wijnen die vandaag, onder leiding van Cristian Carrasco, een traag leven blijft aanmoedigen.

Bestel hier jouw favoriete wijnen van Vistamar