Malma

Malma

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman februari 27, 2023

 

Bodega Malma is ontstaan als onderdeel van een nieuw wijnbouwproject in San Patricio del Chañar, provincie Neuquén. Dit is een regio die zich onderscheidt door zijn wijnen van hoge kwaliteit. Bodega Malma bracht zijn wijnen in 2004 op de markt en exporteert sindsdien zijn producten naar de wereld.

Bodega Malma is eigendom van de familie Viola, pioniers van de hele subregio San Patricio del Chañar, en gepassioneerd door Patagonië en zijn terroirs.

Samen met adviserend Enoloog Hans Vinding-Diers hebben ze een productportfolio uitgestippeld en onderzoeken ze het potentieel van elk microterroir voor de verschillende variëteiten in hun portfolioHun filosofie is 
Patagonië naar de wereld brengen als een unieke wijnproducerende regio.

De continuïteit van een solide werk heeft San Patricio del Chañar niet alleen getransformeerd in een nieuw wijnbouwgebied, maar ook in een wijngebied met een eigen identiteit, waar wijnen met unieke kenmerken worden geproduceerd die Patagonië weer op de wijnkaart zetten. Dankzij de erkenning van Patagonië als een wijngebied met zijn eigen onderscheidende kenmerken hadden de wijnen, kort nadat ze op de markt kwamen, een groot onthaal dat dankzij de kwaliteit kon worden bekrachtigd en gehandhaafd.


Bestel hier jouw favoriete wijnen van Malma