Nieuw bij Vinoscoop! Smakelijke alcoholvrije wijn van Kolonne Null

Nieuw bij Vinoscoop! Smakelijke alcoholvrije wijn van Kolonne Null

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman januari 14, 2023

De vraag naar lekkere, niet-alcoholische wijnen krijgen we al een aantal jaar op ons bord. We hielden tot nu toe de boot af. Niet uit principe, maar omdat we geen kwalitatief aanbod op de markt vonden. Tot we benaderd werden door KOLONNE/NULL: een jong, dynamisch bedrijf uit Berlijn dat de nieuwe standaard zet voor kwaliteitsvolle alcoholvrije (schuim)wijnen. Deze nieuwe uitdaging gaan we graag aan en we stellen vanaf 23 januari hun ganse assortiment wijnen en schuimwijnen ter beschikking.  
 
alcoholvrije wijn kolonne Null te koop in Gent   
Tournée Minérale
Tournée Minérale
Kolonnell Null is een innovatieve producent van alcoholvrije wijnen die zich richt op het creëren van een unieke smaakervaring voor mensen die geen alcohol willen drinken of moeten afzien van alcohol voor medische redenen. Null heeft jarenlange ervaring in de wijnindustrie en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van alcoholvrije wijnen van de hoogste kwaliteit.

Met zijn unieke productieproces, waarbij de alcohol voorzichtig wordt verwijderd zonder de smaak van de wijn te beïnvloeden, heeft Null een reeks van alcoholvrije wijnen gecreëerd die de smaak van echte wijn zo dicht mogelijk benaderen.

Ongeacht of u een professionele wijnproever bent of gewoon van een goed glas wijn houdt, zijn de wijnen van Kolonnell Null een uitstekende keuze. Probeer zijn alcoholvrije wijnen en ontdek hoe smakelijk een alcoholvrij drankje kan zijn.
Santé

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.