Feestelijke Lentedegustatie ter ere van ons 20-jarig Bestaan! zaterdag 27 en zondag 28 april '24

Feestelijke Lentedegustatie ter ere van ons 20-jarig Bestaan! zaterdag 27 en zondag 28 april '24

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman januari 13, 2024

Feestelijke Lentedegustatie ter ere van ons 20-jarig Bestaan!

Beste wijnliefhebbers,

We verwelkomen jullie voor een buitengewone viering van ons 20-jarig bestaan tijdens onze jaarlijkse lentedegustatie. Het belooft een onvergetelijke feesteditie te worden, met de aanwezigheid van enkele van onze meest gewaardeerde wijnproducenten.

Sinds 2004 hebben we met passie en toewijding de wereld van wijn verkend en gedeeld met onze gewaardeerde klanten. Het is een reis vol smaak, ervaringen en vriendschappen geweest, en we zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we door de jaren heen hebben ontvangen.

Voor deze speciale gelegenheid gaan we een selectie samengestellen van de meest exquise wijnen, gepresenteerd door enkele van de vooraanstaande wijnproducenten waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Jullie kunnen uitkijken naar een unieke degustatie-ervaring die de rijkdom en diversiteit van de wijnwereld viert.

Dit is niet alleen een moment om te proeven, maar ook om te vieren, te herinneren en vooruit te kijken naar de toekomst van wijn en vriendschap. We kijken ernaar uit om samen met jullie te toosten op de afgelopen 20 jaar en op alles wat nog komen gaat.

We hopen van harte dat jullie ons willen vergezellen bij deze bijzondere gelegenheid. Laten we samen proosten op 20 jaar passie voor wijn!

Volgende wijnproducenten hebben al hun aanwezigheid bevestigd

Vina San Esteban (Chili)

Malma (Patagonië)

Mascaró (Spanje)

Domenio Wines (Spanje)

Amalaya (Argentinië)

Familia Deicas (Uruguay)

Thaya (Tsjechië)

.....

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.