Panelgesprek en werklunch op dinsdag 8 maart '22

Panelgesprek en werklunch op dinsdag 8 maart '22

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman februari 10, 2022

OP DINSDAG 08 MAART ONTVANGEN WIJ APPARTEMENT.TV. Zij ORGANISEREN HIER EEN PANELGESPREK & WERKLUNCH VOOR SYNDICI, MEDE-EIGENAARS EN ALLE BELANGSTELLENDEN
THEMA VAN ONS GESPREK: SYNDICI & FOUTIEF MEDIABEELD VASTGOEDBEROEPEN


Het beheren van ruim 30% van onze woningen (dat zijn dus appartementen) komt in het gedrang als we niet snel extra nieuwe medewerkers vinden in de meer dan 500 topkantoren in Vlaanderen. Terwijl syndicus een knelpuntberoep is maken de media een karikatuur van de vastgoedberoepen.

We kaarten dat probleem aan met een makelaar-syndicus die zelf communicatiewetenschappen studeerde in Gent (Eefje D’Hondt uit Oudenaarde), met de bezieler van de vastgoedopleidingen die dagelijks ziet hoe talent misschien de verkeerde kant opkijkt (Bart D’Herde van HOGENT) en met een man die er alle belang bij heeft dat de eigendom van meer dan 1 miljoen Vlamingen in goede handen is (Mathias Diependaele – Vlaams minister van Wonen ).

Wil je als professionele syndicus deelnemen aan de GRATIS WERKLUNCH en eventueel ook het PANELGESPREK in GENT: klik hier (dit panelgesprek gaat door bij www.VINOSCOOP.be in Mariakerke)

Wil je het debat vanop kantoor of je telewerkplaats volgen via de LIVE ZOOM vanaf 10u55 (tot 11u35): klik hier

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.