Herfstdiner zaterdag 24/10/20 om 19u Afgelast door COVID-19
Menu
-
Hapjes van de chef
*
Gerookte eendenborst met gemarineerde kool en yoghurt-currysausje
*
Sint-jakobsnootje op carpaccio van rode biet met pikante sinaasappelboter
*
Ragout van ree met cantharellen, gestoofde peer en amandelkroketjes
*
Panna cotta van yoghurt met gekaramelliseerde appel
-
Veggie-menu
-
Hapjes van de chef
*
Vergeten groenteweelde met walnootdressing
*
Sint-jakobsnootje op carpaccio van rode biet met pikante sinaasappelboter
*
Spinazieravioli met pompoenroom en gefrituurde ui
*
Panna cotta van yoghurt met gekaramelliseerde appel
prijs pp €68: aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie/thee inbegrepen
-
Inschrijven kan tot maandag 19 oktober door overschrijving op rekeningnummer BE10 7370 2013 3304 met vermelding van aantal personen, keuze al dan niet veggie.