Eindejaarsdegustatie december '21

Eindejaarsdegustatie december '21

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman november 27, 2021

Beste f/wijnproevers,

Het is alweer van mei geleden dat we een degustatie georganiseerd hebben. Toen mochten jullie enkel buiten en zittend wijn proeven en van onze hapjes smullen. Geen uitleg nodig waarom dit zo was. Wie had durven denken dat onze volgende eindejaarsdegustatie op 11 en 12 december ook nog onder coronamaatregelen zou moeten doorgaan...

Maar we laten het niet aan ons hart komen. We hebben nu ervaring genoeg met het veilig organiseren van proeverijen waar de nadruk toch op gezelligheid en genot kan gelegd worden.

Er zijn ondertussen leuke nieuwe wijnen in ons assortiment geslopen die smeken om geproefd te mogen worden.

Het Chileense Gillmore gaat Italiaans met een paar nieuwe cuvées op basis van unieke druivensoorten uit de laars van Europa. Een passie van de wijnmaker van Gillmore, Andrés Sanchez, en resultaat van een jarenlange samenwerking en vriendschap met een Italiaanse oenoloog.

Ook het Argentijnse Chakana heeft flink aan gezinsuitbreiding gedaan met een aantal nieuwe zonen en dochters die het assortiment komen vergezellen. Malbec blijft daarin de leidraad, maar ook Cabernet Franc en Tannat roeren zich meer en meer in de jonge topappellaties Uco en Tupungato.

Kom deze - en andere - nieuwe juweeltjes proeven bij Vinoscoop.

Praktisch:

- We werken met reservatie per mail voor tafels van max. 6 personen. Geen tijdsblokken deze keer, geef wel graag het gewenste startuur + dag en aantal personen mee tijdens de reservatie. Verder worden jullie extra in de watten gelegd want jullie worden zittend bediend, zowel van wijnen als bijhorende hapjes. Een vaste sommelier per tafel zorgt voor een persoonlijke begeleiding doorheen ons aanbod.

- Zaterdag 11/12 van 11 tot 19 uur

- Zondag 12/12 van 14 tot 19 uur

We hopen jullie hier talrijk, maar gespreid, te mogen bedienen!

Liever de wijnen thuis bezorgd? Download hier de proeflijst en bestel via mail, dan zorgen wij voor gratis levering van jouw favoriete wijnen. Betaling kan door overschrijving nadien. De promoties blijven geldig tot 31 december.

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.