Degustatie vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober '22

Degustatie vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober '22

Ga terug naar overzicht
Giovanni De Timmerman september 27, 2022

Groot nieuws bij Vinoscoop!
Voor onze volgende tasting op 7 en 8 oktober 2022 tappen we letterlijk en figuurlijk uit een ander vaatje.

Giovanni, één van de 5 partners in Vinoscoop trouwde vorig jaar met Pavlina, een fotografe van Tsjechische origine. Na enkele vakanties samen in Pavlina's thuisland en verschillende bezoekjes aan diverse wijndomeinen, achtten we de tijd rijp om met Vinoscoop een nieuw (wijnland)avontuur aan te gaan.

Tientallen proefflessen later waren we overtuigd: Thaya zou onze Tsjechische wijnpartner worden. In het zuiden van Moravië maakt de jonge, talentvolle Jakub Smrcka verfijnde, elegante wijnen met een vette knipoog richting buurland Oostenrijk. We stellen op onze degustatie graag een ruime selectie van 14 wijnen voor uit deze ongekende regio, uiteraard met een mooie introductiekorting!

 

En nee, het is niet al vernieuwing dat de klok slaat... 

We zijn trots te kunnen verkondigen dat we tijdens de degustatiedagen twee rotsen in de Chileense branding naar Vinoscoop kunnen halen. Horacio Vicente van Viña San Esteban en Thierry Villard van Villard Fine Wines zijn beide eigenaar/wijnmaker van hun domein en waren er als eerste bij toen we ons importverhaal startten in 2003. Ze komen oude waarden en nieuwe cuveés voorstellen met hun passie en gedrevenheid die zo kenmerkend zijn en de basis vormen van de stabiele kwaliteit van hun assortiment over de jaren heen.       

Nog groot nieuws is dat Vinoscoop sinds begin deze zomer een samenwerking op poten heeft gezet met Pink Pepper.

Een start-up die gezonde comfortfood produceert in onze keuken. Elisa, Jytte & Tom hebben als doel jullie nieuwe smaken te leren kennen en alternatieven aan te bieden voor gekende maaltijden. Vanaf eind september zal er een foodautomaat staan op onze parking waarbij het hele aanbod beschikbaar zal zijn, 7 op 7, 24 op 24. Voor onze tasting van 7 en 8 oktober staat Pink Pepper in voor de hapjes en gerechtjes die continue geserveerd worden. De gerechtjes kunnen hier dan ook met korting besteld worden om mee te nemen voor thuis.

Praktisch:

- Vinoscoop: Industrieweg 202, 9030 Mariakerke

- Vrijdag 07/10 van 17 tot 22 uur

- Zaterdag 08/10 van 11 tot 20 uur

Liever de wijnen thuis bezorgd?

Download hier de proeflijst en bestel via mail, dan zorgen wij voor gratis levering (vanaf 100 euro). Betaling kan door overschrijving achteraf. De promoties blijven geldig tot 15 oktober.  

Reacties:

Pavol

Pavol zei:

Hallo
Dienen we in te schrijven aub?
Tot morgen Pavol

Plaats een reactie

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.