Eat-in

In een aangenaam kader gezond lunchen van dinsdag tot en met vrijdag. Op basis van een vast weekmenu en via reservatie op onze website. Bekijk per week wat het menu te bieden heeft en reserveer je plaats. Voor 18 euro heb je de keuze tussen dagsoep en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert. Voor 24 euro kan je het volledige menu nemen. Er is steeds de keuze tussen vlees, vis of vegetarisch.

Corona update

Onze lunch is terug opgestart op 25 augustus. Reservatie is verplicht via het reservatiesysteem of per mail of telefoon. Voor groepen van meer dan 6 personen vragen we vooraf te reserveren, via mail of telefoon. Hou deze pagina in de gaten voor eventuele corona updates

Klik hier en stuur jouw aanvraag.

Maak het je gemakkelijk met onze vaste formule

Weekmenu

Week van dinsdag 6 tot vrijdag 9 oktober 2020

€18

Dagsoep

Hoofdgerecht

Spicy Souvlaki (gekruid varkenshaasje) met spinazie puree
of
Indische erwtencurry met aardappel, tomaat, kurkuma, scampi en rijst
of
Bloemkoolpizza met tomaat, paprika en spinaziepesto (veggie)

Dessert

Flan brésilienne

 

Week van dinsdag 13 tot vrijdag 16 oktober 2020

€18

Dagsoep

Hoofdgerecht

Huisgemaakte stoverij met witloofsalade en frietjes
of
Vispannetje van de chef met frietjes
of
Stoofpotje van linzen met pompoen, aubergine, kikkererwten en koriander (veggie)

Dessert

Panna cotta van yoghurt met gekaramelliseerde appel

 

Week van dinsdag 20 tot vrijdag 23 oktober 2020

€18

Dagsoep

Hoofdgerecht

Gentse waterzooi
of
Gebakken zalm met spinaziepuree en mosterdsausje
of
Champignonragout met spinaziepuree (veggie)

Dessert

Appelstrudel met kaneel en vanille-ijs

 

Week van dinsdag 27 tot vrijdag 30 oktober 2020

€18

Dagsoep

Hoofdgerecht

Ragout van ree met venkel en zoete aardappel en kroketjes
of
Papillot van kabeljauw met venkel en puree
of
Gevulde aubergines met volkoren pasta (veggie)

Dessert

Panna cotta van chocolade met banaan en pindacrumble

 

Voor professionele klanten

Vinoscoop voor de ondernemer

Maak een account aan ›

Op de hoogte blijven met onze nieuwsbrief